Barion Pixel

Gyöngyház hatású fallazúr

MuroGloss gyöngyház hatású fallazúrral teljes falfelületeket varázsolhatsz különleges gyöngy csillogásúvá. Nem színezik át az alapszínt, csak egy árnyalatot hozzáadnak, ami csak bizonyos szögből látszik. Nagyon látványos faldekorokat készíthetsz sablon segítségével is.

A színeket össze is keverheted, vagy egymásra is rétegezheted. Kísérletezd ki, hogy a te faladhoz melyik illik legjobban!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: MGFL Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

MuroGloss gyöngyház hatású fallazúr a festett beltéri falfelületeknek különleges csillogást ad, egyben mosható védőréteget képez.

Felhasználás: alkalmas falfelületek, kő, beton, gipsz, polisztirol hab (hungarocell, lépésálló stb.) és egyéb porózus anyagok bevonására. A MuroGloss fallazúrok különböző színárnyalatai egymással kombinálhatók akár összekeveréssel, akár egymásra rétegezéssel. Több réteg felvitele erősebb gyöngyház hatást eredményez.

Alkalmazása: korábban festett falfelületek átvonása esetén győződj meg az alap stabilitásáról. Laza, repedezett vagy vizesedő felületre a MuroGloss fallazúrt ne vidd fel és a festendő felületet mindig portalanítsd!
A lazúr felhordása történhet ecsettel, hengerrel, szivaccsal, festékszóróval és különleges technikák esetén (pl. sablonozás, mintahengerezés) bármilyen speciális eszközzel. Ügyelj arra, hogy a különböző színű és tónusú felületeket a lazúr eltérő mértékben színezi meg. Általánosan elmondható, hogy a sötét alapszíneket erőteljesebben fedi el.

A gyöngyház hatás 10-15 fokos betekintési szögből a leglátványosabb, ezért ívelt, érdes, egyenetlen felületeken a hatás még különlegesebb. Egy jól beállított megvilágítás a gyöngyház hatást kiemeli. Próbafestést minden esetben végezz!

Vízzel kis mértékben hígítható az effekt gyengítése, vagy a száradás lassítása céljából.

Habár nagyon lassan ülepszik, használat előtt alaposan keverd fel!

Kiadósság: 7-9 m2 / liter / réteg (felhordás módjától függően)

Kiszerelés: 0,75 liter

További információk

Szín

gyöngy lila, gyöngy piros, gyöngy ezüst, gyöngy zöld, gyöngy arany

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyöngyház hatású fallazúr” értékelése elsőként