fbpx

Tedd láthatóvá a láthatatlant!

Nappal lehet, hogy csak egy hétköznapi, egyszínű fal… ám amikor leszáll az éj, kezdetét veszi a varázslat! Nappali fényben nem, vagy alig látszó minták rajzolódnak ki fokozatosan a sötétben: virágok fénylenek fel az ajtófélfákon, a villanykapcsoló mellől épp egy marék pillangó rebben föl, egy város távoli fényei a nappali falán, a hálószobában pedig maga a csillagos égbolt… mintha csak egy álomvilág kelne életre. Tarts velünk Te is a világító festékek birodalmába!

Világító festék dekoráció

Sötétben világító termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illő dekorációs lehetőségeket. 

10 színben kapható foszforeszkáló festékünkkel bármilyen mintát, figyelemfelkeltő jelet készíthetsz. S a legnagyobb kényelem, hogy nem kell sehova csatlakoztatni, nem kell aggódni attól, hogy mennyit fogyaszt, mert akár egy izzó is feltölti – így a fénye pedig sötétben garantált!

DEKORÁCIÓS KAVICSOK

Ha egyszerű, de stílusos dekorációra vágysz, nézz szét a világító dekor kavicsok között: akváriumokba, balkonládákba, a lakás különböző pontjain csinos üvegtálakban egyaránt nagyon látványos.

Foszforeszkáló matrica

VILÁGÍTÓ MATRICÁK

Ugyanilyen egyszerűen tudod feldobni a falakat is foszforeszkáló matricáinkkal.

KONTÚROK ÉS PASZTÁK

Ha próbára tennéd kézügyességedet, válogass a világító festékek, kontúrok és paszták színes kínálatából. 

Világító fuga? A foszforeszkáló pasztával és egy kis kézügyességgel nem akadály.

A világító festék pedig kreativitásodat is megmozgatja: festhetsz vele falra, papírra, gipszre, textilre és kőre egyaránt. A festék pár perc alatt feltöltődik és fényét akár 8-10 óráig is megtartja.

foszforeszkáló fuga

FÉNYVISSZAVERŐ TERMÉKEK

Ha számodra első a biztonság, a fényvisszaverő festékekkel érhetsz el különleges, „macskaszem” hatású felületeket szűk kocsibejáróknál, nehezen észrevehető akadályoknál, vagy kivilágítatlan útjelző tábláknál.

 

Szeretettel várunk webáruházunkban, ahol további inspiráló ötleteket és bővebb információt is találhatsz termékeinkről.

Real Time Web Analytics