Barion Pixel

Stílusos, ötletes, sötétben világító lakásdekor, de nem lámpa, mi az?

Tedd láthatóvá a láthatatlant!

Nappal lehet, hogy csak egy hétköznapi, egyszínű fal… ám amikor leszáll az éj, kezdetét veszi a varázslat! Nappali fényben nem, vagy alig látszó minták rajzolódnak ki fokozatosan a sötétben: virágok fénylenek fel az ajtófélfákon, a villanykapcsoló mellől épp egy marék pillangó rebben föl, egy város távoli fényei a nappali falán, a hálószobában pedig maga a csillagos égbolt… mintha csak egy álomvilág kelne életre. Tarts velünk Te is a világító festékek birodalmába!

Világító festék dekoráció

Sötétben világító termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illő dekorációs lehetőségeket. 

10 színben kapható foszforeszkáló festékünkkel bármilyen mintát, figyelemfelkeltő jelet készíthetsz. S a legnagyobb kényelem, hogy nem kell sehova csatlakoztatni, nem kell aggódni attól, hogy mennyit fogyaszt, mert akár egy izzó is feltölti – így a fénye pedig sötétben garantált!

DEKORÁCIÓS KAVICSOK

Ha egyszerű, de stílusos dekorációra vágysz, nézz szét a világító dekor kavicsok között: akváriumokba, balkonládákba, a lakás különböző pontjain csinos üvegtálakban egyaránt nagyon látványos.

Foszforeszkáló matrica

VILÁGÍTÓ MATRICÁK

Ugyanilyen egyszerűen tudod feldobni a falakat is foszforeszkáló matricáinkkal.

KONTÚRFESTÉKEK

Ha próbára tennéd kézügyességedet, válogass a világító festékek és kontúrok színes kínálatából. 

A világító festék kreativitásodat is megmozgatja: festhetsz vele falra, papírra, gipszre, textilre és kőre egyaránt. A festék pár perc alatt feltöltődik és fényét akár 8-10 óráig is megtartja.

foszforeszkáló fuga
fényvisszaverő akril festék kerékpár

FÉNYVISSZAVERŐ TERMÉKEK

Ha számodra első a biztonság, a fényvisszaverő festékekkel érhetsz el különleges, „macskaszem” hatású felületeket szűk kocsibejáróknál, nehezen észrevehető akadályoknál, vagy kivilágítatlan útjelző tábláknál.

 

Szeretettel várunk webáruházunkban, ahol további inspiráló ötleteket és bővebb információt is találhatsz termékeinkről.