Barion Pixel

Fényvisszaverő pigment 30g

1 720 Ft

Első a biztonság! Festhetsz fényvisszaverő mintákat bukósisakra, vagy akár az egész biciklivázat szemkápráztatóan láthatóvá teheted a legsötétebb utcában is: a fényvisszaverő pigmentekkel különleges, “macskaszem” hatású felületeket hozhatsz létre fém vagy műanyag felületeken. Melyik kiszerelés érdekel?

Törlés

Leírás

Első a biztonság! Festhetsz fényvisszaverő mintákat bukósisakra, vagy akár az egész biciklivázat szemkápráztatóan láthatóvá teheted a legsötétebb utcában is. Szűk kocsibejárók, rosszul megvilágított parkolóhelyek, sötétben nehezen észrevehető akadályok? Többé nem akadály! A színtelen lakkba kevert fényvisszaverő pigmenttel különleges, “macskaszem” hatású felületeket hozhatsz létre, hasonlót, mint amit a KRESZ-tábláknál és a sportruhák fényvisszaverő logóinál is láthatsz.

Mire figyelj festéskor?

A pigmenteket (amik valójában apró üveggyöngyök) keverd színtelen lakkba, ragasztóba vagy műgyantába és úgy vidd fel a kívánt felületre. Arra azonban vigyázz, hogy ha színes festékbe kevered, az el fogja fedni a gyöngyök legnagyobb részét, így nem lesz jó a fényvisszaverő hatása. Ha szeretnéd az alapfelület színét megőrizni, akkor a pigmentek színtelen változatát keverd lakkba és ezzel fesd át a felületet.

Míg az UnikromStar festékek remekül megtapadnak, ha falra, natúr fára, betonra vagy egyéb porózus felületre festesz velük, addig a lakkba kevert pigment fém vagy műanyag felületekre is tökéletes választás!

Ha a megfestett felületet megvilágítod, a fény a fényforrás irányába (plusz 5-7 fok eltérés minden irányba) fog visszaverődni.

Javasolt keverési arány (lakk – pigment): 1-1-hez.

További információk

Tömeg0.03 g
Szín

átlátszó, szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fényvisszaverő pigment 30g” értékelése elsőként