Barion Pixel

Foszforeszkáló matricák

1 090 Ft

Jellemzőjük a nagyon erős utánvilágító hatás és a szupererős ragasztó réteg. Óvatosan, ha egyszer odaragadt, nehezen jön le! Számos témakörben és formában elérhető, melyik érdekelne?

Törlés
Cikkszám: UGM-019 Kategóriák: ,

Leírás

UnikromGlow öntapadó, foszforeszkáló matrica gyors megoldást kínál különböző felületek díszítéséhez. Sok-sok témakör és forma közül válogathatsz, és a kínálat egyre csak bővül!

Keltsd életre gyermekeid szobájának falát! Készíthettek együtt olyan barátságos dekorációt, ami vigyázza az apróságok álmait, vagy olyan ötletes összeállításokat, amikről aztán saját meséket is kitalálhattok például cicákról a hópihék között, dinoszauruszokról a csillagok alatt, de lehetnek akár járművek mindenfelé, vagy csak fák, virágok és bokrok…  és az arcokat láttad már? Mondjuk mit szólnál egy világító mosolyú hűtőhöz, vagy épp virágcserepekhez? 🙂

Ragaszthatod falra, fára, üvegre, műanyagra, fémre, gyakorlatilag bármire, csak arra ügyelj, hogy a felület ne legyen zsíros vagy poros!

A matricák mérete 12x21cm.

További információk

Tömeg0.01 g
forma

járművek, karácsony 1., karácsony 2., karácsony 3., kutyák, macskák, szívek, arcok 1, arcok 2, betűk és számok, csillagszett, dinoszauruszok, fák és bokrok, halak, hópihék, húsvét 1., húsvét 2., húsvét 3., húsvét 4., levelek, lovak és szívek, rovarok, smiley, tiszta lap, virágok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foszforeszkáló matricák” értékelése elsőként