Barion Pixel

Foszforeszkáló

A foszforeszkáló termékek (nevezhetjük sötétben világítónak, vagy utánvilágítónak is, de semmiképpen sem fluoreszkálónak) fő jellemzője, hogy világosban fénnyel feltöltődnek, sötétben pedig világítanak. Elég hosszan, akár reggelig. Nincs szükség semmiféle speciális fényforrásra, akár egy félárnyékos szobában is képesek feltöltődni. Nem keverendő össze a fluoreszkáló anyagokkal, amik nem töltődnek fel, csak UV-fény hatására (és csak addig amíg éri őket) világítanak.

Nagyon divatos dolgokat készíthetsz foszforeszkáló anyagokból, az UnikromGlow festéket például csillagplafon festésére használhatod, vagy akár egy nagyon trendi póló projektbe is belevághatsz vele! Ha kicsit bevállalósabb vagy, akkor az UnikromGlow foszforeszkáló pigmentekkel egyedi mesterműveket hozhatsz létre, mint például ez a polc!

Ha viszont nem húznád az időt túl sokat, gyorsan kell az eredmény, válassz a rengetegféle világító matrica közül, ragaszd fel a megfelelő helyre és egész éjjel gyönyörködhetsz benne. A gyerekek imádják. Ahogy a világító kavicsainkat is, nézd csak meg miért!

Mind a(z) 12 találat megjelenítve