Barion Pixel

Kaméleon színátmenetes effektpigment – fedő / nem fedő

1 810 Ft49 650 Ft

Az egyik leglátványosabb effektpigment a kaméleon.

Törlés
Cikkszám: MCHA-8881 Kategória:

Leírás

Kaméleon spray kiszerelésben ide kattintva kapható

Ugyanis megszoktuk, hogy a körülöttünk lévő passzív (nem világító) tárgyaknak egy ponton csak egy színe van és arra felkapjuk a fejünket, ha nem egy van neki, hanem mondjuk négy. Vagyis nézünk valamit innen, akkor kék; de ha kicsit máshonnan nézzük, akkor zöld; haladunk tovább és onnan már lila. Íves felületeken a legérdekesebb, mint például autók karosszériája, vagy az éjjeli lámpád búrája. De lehet ilyen a szobádban az ablakkal szemközti fal is, pigmentjeinkkel mostantól ezt is megvalósíthatod!

Az MCHA-8881 jelű pigment egy fedő típus, ami azt jelenti, hogy az alapfelület színét jelentősen elfedi, de ennek mértéke függ a keverési aránytól. A termékfotón a fedő hatás csak kicsit látszik a fehér részeken, de távolabbról nézve jelentős az eltérés, színmódosulás.
A színsora a következő: CIÁN –> KÉK –> LILA –> PIROS.

Az általunk javasolt keverési arány 12 tömeg% pigment + 88 tömeg% színtelen hordozó, például 12 gramm pigmentet keverj 88 gramm lakkba. Ez csak javaslat, lehet ennél több és kevesebb, igényeidnek megfelelően. A legszebb eredményt fekete alapon kapod, ezért törekedj erre. Ha nem fekete az alapszín, és fontos, hogy az látható is maradjon, csak egy kis kaméleon effektet szeretnél neki adni, akkor válogass a nem fedő pigmentek között, ugyanazokat a színátmeneteket találod meg ott is, mint a fedők között.

A kaméleon effektet fotózni igazán kihívás, a termékről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod magukat a pigmenteket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 1 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. A fedő kaméleon effektpigmentekből összesen 6 változat van.

Kaméleon spray kiszerelésben ide kattintva kapható!

Egészségre teljes mértékben ártalmatlan, de mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

További információk

Tömeg0.01 g
Szín

(flip-flop) pigment – kolibri, fedő, (flip-flop) pigment – kolibri, nem fedő, (flip-flop) pigment – medúza, fedő, (flip-flop) pigment – medúza, nem fedő, (flip-flop) pigment – nimfa, fedő, (flip-flop) pigment – nimfa, nem fedő, (flip-flop) pigment – sellő, fedő, (flip-flop) pigment – sellő, nem fedő, (flip-flop) pigment – főnix, fedő, (flip-flop) pigment – főnix, nem fedő, (flip-flop) pigment – páva, fedő, (flip-flop) pigment – páva, nem fedő

kiszerelés

3g, 10g, 45g, 250g, 1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kaméleon színátmenetes effektpigment – fedő / nem fedő” értékelése elsőként