Barion Pixel

Foszforeszkáló kavicsok dekoráláshoz – kis

650 Ft22 500 Ft

Varázsold el otthonodat foszforeszkáló dekorkövek titokzatos fényével! Legyen szó virágcserepekről, balkonládákról, akváriumokról, mindenhol egyaránt nagyon látványos és esztétikus dekoráció.
Melyik szín érdekelne?

Törlés

Leírás

Egy hosszú, fárasztó nap után hazatérni maga a boldogság.

Szürkületkor hazaérve a bejárati ajtóhoz vezető lépcső két szélén kis kupacokba rendezett foszforeszkáló kavicsok segítik lépteinket. Az előszobában a nagy virágcserép, aminek korábban mindenki nekiment, most már messziről látszik, hiszen a földjét világító kavicsok borítják.

A konyhában formás kristályváza és egy gyönyörű üvegtál megtöltve különböző színű és formájú világító kövekkel… milyen szépen kiemeli a váza alakját! Míg felforr a teavíz, jó leülni a nappali puha kanapéjára, ahonnan pont rálátni az akváriumra, benne a kis halak lágyan kergetőznek. Az akvárium alján fekvő világító lapos kavicsok fénye különösen a neonhal pikkelyein csillog. Emlékszel még, mikor hasonló lapos kavicsokkal tanultál te is kacsázni a tónál? Készíteni egy forró fürdőt habfürdővel, az elsötétített fürdőszobában kellemes zene és a kádba szórt világító nagy kövek pihentető fénye segít a teljes kikapcsolódásban.

Este pedig a teraszon a függőhintából gyönyörködni a kerti tó sejtelmes fényeiben, vagy épp varázslatos hangulatú éjszakai sétákat tenni az ösvények két oldalán végig szórt világító kövek között, melyek akár egész éjszakán át titokzatosan őrzik a nappali fények emlékét.

Tarts velünk Te is a foszforeszkáló kövek meseszerű birodalmába!

Az UnikromGlow márkanévhez hűen, a foszforeszkáló műanyag dekor kavicsok is nagy fényerővel és hosszú utánvilágítási idővel rendelkeznek.

Ezt egyrészt annak köszönhetik, hogy kiváló minőségű világító pigmenteket tartalmaznak nagy koncentrációban, másrészt ezek a pigmentek nem bevonatként borítják a felületet, hanem a dekorkövek öntéséhez használt műanyagba lettek belekeverve, ezért anyagukban, teljes keresztmetszetükben világítanak.

Vízben lesüllyednek, ezért akváriumok dekorálásához kiválók. Virágcserepek földjére, balkonládákba, a lakás különböző pontjain kis kupacokba rendezve, vagy üveg hengerbe töltve nagyon látványos és esztétikus dekoráció. Járda vagy fal felületébe betonozható. Járda mellett végigszórva különleges éjszakai vezetőnk lehet, akár villany kapcsolása nélkül is!

A lapos kavicsok neonzöld, vízkék, égkék, magenta és azúr színben is elérhetők.

Ha nem tudsz dönteni, melyik színt is választanád, rendeld a mix kiszerelést, amiben mind az öt szín egyenlő arányban megtalálható.

Méretük alaktól függően körülbelül 2,7*1,7*1 cm, súlyuk 3,3-3,7 gramm.

 

További információk

Tömeg0.01 g
Szín

neonzöld, vízkék, égkék, magenta, azúrkék, sárga, zöld, mix

Kiszerelés

10 db, 50 db, 100 db, 200 db, 500 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Foszforeszkáló kavicsok dekoráláshoz – kis” értékelése elsőként