A manóba! A Mikulás elvesztette a sapkáját!

A manóba! A nagy sietségben a Mikulás elvesztette a sapkáját!

“Ho-ho-hó, hol lehet az összes a sapkám? Meg fogok így fázni az úton, ohohhóóó!” 

Év végéhez közeledve mindig nagy a kapkodás és a felfordulás, mindenfelé dobozok és masnik, egész nap csak csomagoljuk az ajándékokat, ráadásul most közben végig ezt hallgatjuk…. már mi sem bírjuk sokáig!  

Segíts a Mikulásnak megtalálni a teljes sapkakészletét, és hálából rendelésed mellé egy nagy világító követ csomagolunk!
 

Hogyan segíthetsz: 

A honlapon bárhol lehet a sapkája! Különböző termékek oldalán fennakadva, a kreatív sarokba dobva, a blog bejegyzések között megbújva, egyszerűen bárhol! A készlete 7 sapkából áll. Keresd meg mind a hetet, és írd meg nekünk, melyik oldalakon találtad meg!

 

Kapcsolatok fülön használhatod a Messenger üzenetet, a közvetlen üzenetet, és e-mailt is írhatsz nekünk, a lényeg, hogy írd meg nekünk mind a 7 oldalt, ahol

megtaláltad a Mikulás sapkáját, és már csomagoljuk is rendelésed mellé a
nagy világító követ!

 

Segítséged előre is köszönjük!
A Mikulás Manói

 U.i.: Segítségképp egy kép a sapkáról, ezt keressük:

elefánt festmény nappal
Uncategorized
Gabriella

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni! Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és

Tovább olvasom...

Mondd el véleményed!

Videok

Ti küldtétek

Hogyan használd a világító festéket: útmutató

Fess fényt furfangos festékkel, egyszerűen!

Legyen szó a világító festék kreatív, hasznos, vagy akár különleges felhasználási lehetőségeiről, ötlettárunkban biztos találsz olyan inspiráló ötleteket, melyeket akár különösebb kézügyesség nélkül is megvalósíthatsz, további bővítéséhez pedig csak a fantáziád szabhat határt!