Barion Pixel

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

elefánt festmény nappal

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni!

 
Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és életöröm, amit folyamatosan sugároztok…. Ti ösztönöztök bennünket még a legdöcögősebb, legszürkébb napokon is! Minden alkalommal megmelengeti a szívünket, ha hallunk rólatok. Maradjatok mindig ilyen sugárzóak!

elefánt festmény nappal

„Ti küldtétek” gyöngyszemeink ezúttal Tímea alkotásaival bővülnek. Az elefántot ábrázoló festmény már nappali megvilágításban is bámulatos. 

A második képen félkész állapotban szerepel, neonzöld festékkel kiegészítve. Láthatod, mennyivel erősebb a festék fénye világos alapon, főleg több rétegben alkalmazva.

elefánt festmény sötétben

A kész festményt pedig a harmadik képen láthatod: a telihold fényének sejtelmes kékjével kiegészítve az éjszaka vonuló elefánt nagy port felverő portréját.

elefánt holdfényben festmény sötétben
elefánt festmény nappal
Világító festék
Gabriella

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni! Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és

Tovább olvasom...

Mondd el véleményed!

Hogyan használd a világító festéket: útmutató

Fess fényt furfangos festékkel, egyszerűen!

Legyen szó a világító festék kreatív, hasznos, vagy akár különleges felhasználási lehetőségeiről, ötlettárunkban biztos találsz olyan inspiráló ötleteket, melyeket akár különösebb kézügyesség nélkül is megvalósíthatsz, további bővítéséhez pedig csak a fantáziád szabhat határt!