Köszönjük az egész éves bizalmat!

kreatív otthon az ünnepek alatt

Legyen karácsony, vagy csak egy szürke hétköznap….. 

Életünk minden döntése egyben a bizalom kifejezéséről is szól. Arról, hogy a rendelkezésre álló információk alapján, a jelenlegi körülményeink között vajon hol reméljük leginkább a boldogságunkat. Nincs ez másként a vásárlásoknál sem, azon belül is leginkább az online rendelés terén. 

Az online rendelés terén, ahol pusztán monitoron böngészhetők a katalógusok és termékleírások, de nincs lehetőség megfogni, megforgatni, kipróbálni a termékeket, ahol nincs egy kedves mosolyú eladó, aki minden felmerülő kérdésünkre örömmel válaszol.

A világítófesték.hu csapata nem szeretne ebbe az elszemélytelenedő trendbe belesimulni. Fontos számunkra, hogy vásárlóinkkal olyan közvetlen kapcsolatot alakíthassunk ki, ahol a netes rendelés ellenére is úgy érezhetik magukat vendégeink, mintha személyesen látogattak volna el üzletünkbe. Számunkra hatalmas élmény minden egyes beszélgetés a sok színes egyéniséggel, veletek, akik egyénenként ugyan mind különbözőek vagytok, más-más személyiségek más és más élethelyzetben és célokkal, és akiket mégis összeköt egy láthatatlan kapocs (ami éjszaka még világít is 😉 )

pánik festék

Bámulatos látnunk azt, hogy ugyanaz a termék milyen változatosan ihlet meg benneteket:

  • Féltve szerető szülők kedveskedtek vele gyermekeiknek, és festették ki közösen a gyerekszobát; kismamák készítettek születendő gyermekük kiságya mellé kedves, nyugtató fényű figurákat;
  • Lelkes óvónők, tanítók, tanárok leptek meg teljes osztályokat világító festékeinkkel abban a reményben, hogy még több gyermekkel kedveltethessék meg a kézműves foglalkozásokat, így fejlesztve finommotoros készségeiket. Készítettek így karácsonyfa díszeket, hópelyheket és szélcsengőket újrahasznosított műanyagból, papírból és porcelángyurmából egyaránt, festékünkkel díszítve;
  • Kreatív hölgyek barkácsoltak, újítottak fel bútorokat, festettek ágyneműre vagy épp szövet szatyrokra;
  • Romantikus férfiak ajándékoztak kedvesüknek világító termékeinkből, vagy épp készítettek meglepetéseket belőle, például origami napraforgót ajándékba, vagy épp konkrét csillagképeket mértani pontossággal megjelenítő csillagos égboltot hálószobájukba;
  • Ezermesterek használták világító köveinket epoxigyanta asztalok díszítéséhez, vagy épp hézagosan összeillesztett asztallapok réseit töltötték föl gyantába kevert világító pigmentjeinkkel; de hasznukat vették bekötő utak megjelölésénél, hirdetőtáblák átfestésénél, garázs bejáratok keretezésénél is, hogy biztosabban tolathassanak be utánfutóval. Többen pedig az éjszakai horgászathoz használták föl termékeinket.

Volt olyan úriember, aki a lánykérést készült minél emlékezetesebbé tenni, és volt olyan csupaszív tanárnő is, aki épp bátyja elvesztésének tragédiáját próbálta feldolgozni, miközben munkájában továbbra is a már megszokott lelkesedését várták el tőle.

Így kerültek világító termékeink az ország legváltozatosabb pontjain utcatáblákra, kerítésekre, osztálytermekbe, villanykapcsolókra, ebédlő asztalokra, gyermekszobák falaira, garázsokba, karácsonyfa díszekre, horgászbotokra, diszkók falaira és vászonképekre egyaránt.

Szívből köszönjük a bizalmat, hogy bepillantást engedtetek személyes történeteitekbe, vágyaitokba és terveitekbe, melyek megvalósításához termékeinket választottátok, és melyeknek így mi magunk is részeseivé válhattunk rövid időre.

Hálás köszönettel kívánunk békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket minden kedves látogatónknak!

A világítófesték.hu csapata

Foszforeszkáló festékek szín erősségei

Kapcsolódó termékeink

Kreatív cikkeink

elefánt festmény nappal
Uncategorized
Gabriella

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni! Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és

Read More »
elefánt festmény nappal
Uncategorized
Gabriella

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni! Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és

Tovább olvasom...

Mondd el véleményed!

Videok

Ti küldtétek

Hogyan használd a világító festéket: útmutató

Fess fényt furfangos festékkel, egyszerűen!

Legyen szó a világító festék kreatív, hasznos, vagy akár különleges felhasználási lehetőségeiről, ötlettárunkban biztos találsz olyan inspiráló ötleteket, melyeket akár különösebb kézügyesség nélkül is megvalósíthatsz, további bővítéséhez pedig csak a fantáziád szabhat határt!