Barion Pixel

Varázslat befőttesüveggel

foszforeszkáló üvegdekoráció

Ha túl sok a használaton kívüli befőttesüveg…

 

Mint a varázslat, olyan ez a különleges dekoráció, mely varázslatossá teheti a gyerekszobát, de gyönyörűen mutat egy nyári estén a teraszon vagy a kertben is. A csoda a foszforeszkáló akrilfestékben rejlik. Ezenkívül tulajdonképpen nincs szükség hozzá másra, csak egy üvegre és egy ecsetre, amivel dolgozni tudsz!

A legegyszerűbb egy befőttesüveget elővenni a spejzból, de ha találsz egy dekoratív formájú kis üveget, abban még szebben fog mutatni az alkotásod. A foszforeszkáló akrilfestékkel nemcsak üveget, de szinte bármilyen felületet megfesthetsz, a lényeg, hogy előtte alaposan tisztítsd meg, hogy se por, se zsír ne maradjon rajta.

A világító festékkel egyszerűen tudsz dolgozni. Fontos, hogy ne egybefüggő vonalakat húzz, mert azok kevésbé lesznek mutatósak. Inkább aprólékos mintákat készíts, ezért jó, ha minél kisebb ecsettel dolgozol. A legszebb talán akkor lesz, ha pöttyözöl, így a sötét és világító részek szépen kiemelik majd egymást. 

Az üveget megfestheted kívülről is, ami persze jóval egyszerűbb, de ha belülről festesz, akkor tartósabb lesz az eredmény, hiszen az üveg belső falán a festék semmitől nem tud sérülni, lekopni.

Ha nagyon belejöttél, készíthetsz többet is, nagyon mutatós kerti világításként pl. járdaszegélyek, kocsibejáró mellé.

elefánt festmény nappal
Világító festék
Gabriella

Holdfény a vásznon? Mutatjuk!

Hogyan lehet élethű a holdfény a vásznon? Tímea festményén láthatod te is, hogyan érdemes nekifogni! Visszajelzéseitek, személyes történeteitek, kreativitásotok és az a töretlen szeretet és

Tovább olvasom...

Mondd el véleményed!

Hogyan használd a világító festéket: útmutató

Fess fényt furfangos festékkel, egyszerűen!

Legyen szó a világító festék kreatív, hasznos, vagy akár különleges felhasználási lehetőségeiről, ötlettárunkban biztos találsz olyan inspiráló ötleteket, melyeket akár különösebb kézügyesség nélkül is megvalósíthatsz, további bővítéséhez pedig csak a fantáziád szabhat határt!