Barion Pixel

Fényvisszaverő festék

910 Ft3 550 Ft

Első a biztonság! Szűk kocsibejárók, rosszul megvilágított parkolóhelyek, sötétben nehezen észrevehető akadályok? Többé nem akadály! Ha pedig véletlenül többet rendeltél, mint a szükséges, még “házimozi vásznat” is készíthetsz, mutatjuk, hogyan! Melyik kiszerelés érdekel?

Törlés

Leírás

Első a biztonság! Szűk kocsibejárók, rosszul megvilágított parkolóhelyek, sötétben nehezen észrevehető akadályok? Többé nem akadály! A fényvisszaverő festékekkel különleges, “macskaszem” hatású felületeket hozhatsz létre. Hasonlót, mint amit a KRESZ-tábláknál és a sportruhák fényvisszaverő logóinál is láthatsz.

A vízbázisú festéket leginkább falak, beton, natúr fa és gipsz felületek festéséhez ajánljuk. Remekül használható kültéren is, például kocsibeálló melletti függőleges felületek festésére, hogy többé ne legyen akadály az éjszakai navigálás. Fémen vagy műanyagon azonban inkább fényvisszaverő pigmentekkel érhetsz el igazán tartós eredményt.

A színtelen nem fedi el az alapfelület színét, így rejtett fényvisszaverő felületeket hozhatsz létre, amik csak bizonyos szögből nézve mutatkoznak meg. Ha sötétebb változatot szeretnénk, ami kicsit erősebb fényvisszaverő hatással rendelkezik, akkor ebben az esetben a fényvisszaverő pigmenteket színtelen lakkba kell kevernünk. Ez ezüstös csillogással rendelkezik, ami  meglátszik az alapfelületen, ezért csak olyan helyen alkalmazd, ahol ez nem zavaró (leginkább a biztonsági mellények ezüst csíkjához hasonlít).

Ha a megfestett felületet megvilágítod, a fény a fényforrás irányába (plusz 5-7 fok eltérés minden irányba) fog visszaverődni.

És hogy miért említettük az elején a házimozit? Mert ha projektort használsz mozizáshoz és a gyöngyvászon valamiért nem jöhet szóba, a sima fehér fal pedig nem adja vissza a kívánt képminőséget, akkor az UnikromStar festék színtelen változata pont neked lett kitalálva. Ezzel fesd fel a falra a “képernyődet” és szinte “HD minőségben” élvezd a filmeket!

Hogyan működik a fényvisszaverő festék?

Az UnikromStar fényvisszaverő akril festék vízbázisú, így használatát porózus felületeken javasoljuk, mint például fal, natúr fa, beton, gipsz stb. Kül- és beltéren egyaránt használható.

A festék színtelen, nem fedi el az alatta levő réteg színét, így rejtett fényvisszaverő felületeket hozhatsz létre, melyek csak bizonyos szögből nézve mutatkoznak meg.

100g festék kb. 1 négyzetméter sík felület festésére alkalmas 1 rétegben. Festési módtól függően több réteg felfestésére (köztes szárítással) is szükség lehet.

További információk

Tömeg0.03 g
Kiszerelés

40 gramm, 200 gramm

Értékelések

  1. Sághegyi Katalin (megerősített tulajdonos)

    Elkészült a reklámtáblánk! Nagyon elégedett vagyok a termékkel, pontosan azt az eredményt kaptam, amit elképzeltem.

Mondd el a véleményed